Ahteemu LIVE VERSION — backup2

Vieritä alas


Teemu Ahtee

Teemu Ahtee

Teemu (s. 1975) on espoolainen hevosalan yrittäjä, jonka yritys tarjoaa juonto- ja spiikkauskeikkoja, ratsastusvalmennusta sekä ratsutusta ja kilpailutusta asiakkaiden hevosille. Siviilissä Teemu työskentelee Finnairin lentokapteenina. Siviilityön joustavuus antaa hyvät mahdollisuudet sivutoimiseen yrittäjyyteen. Avopuoliso Sari Aimian hevosammattilaisuus on hyvä tuki Teemun yritystoiminnalle.

0
Lentotuntia

Teemu
juontajana

Teemu tunnetaan sujuvasanaisena ja tilannetajuisena juontajana, joka ei jää sanattomaksi hankalissakaan tilanteissa. Hänelle ovat tuttuja niin pienet yksityistilaisuudet kuin isojen yleisöjen tapahtumat kuten jokavuotinen, kansainvälinen ratsastustapahtuma Helsinki Horse Show. Oikeat sanat ja tilaisuuksien mukavan hengen takaava helposti lähestyttävä persoona ovat Teemun juontokeikkojen tavaramerkkejä. Juontotehtävät luonnistuvat suomen kielen lisäksi myös ruotsiksi ja englanniksi.

0
Juonnettuja tapahtumia
5/5

Referenssit


Helsinki International Horse Show

Suomen suurin ratsastustapahtuma, vuosittain yli 40000 kävijää, Teemu on tullut kävijöille tutuksi erityisesti show-ohjelmien juontajana. Niistä näkyvin, ja varmasti yleisöön menevin, on lauantai-aamun aloittava Lasten Matinea, koko perheelle suunnattu ratsastusnäytös.


Hevoset Kaivarissa 2017

Helsingin Kaivopuistossa järjestetty hevosalan tapahtuma, jossa esiteltiin koko hevosurheilun kirjo kouluratsastuksesta raviurheiluun.


Lumiravit 2018

Lempäälän Ideaparkissa järjestetty hevosalan tapahtuma, yli 50000 kävijää viikonlopun aikana.

5/5

Katso tulevat tapahtumat somesta:


Facebook


Twitter


Instagram

Teemu
valmentajana

Ratsastusvalmentajana Teemu on kannustava, huolellinen, hevosystävällinen, istuntaa painottava ja kokonaisvaltaista hevosen hyvinvointia kaikessa toiminnassa ajatteleva. Hän käy säännöllisesti valmentamassa pääkaupunkiseudun lähialueiden tallien lisäksi Oulussa, mutta muutkin paikat ovat tietysti mahdollisia sovittaessa.

Teemu käy itse säännöllisesti Kikka Suomion valmennuksessa. Aiemmin hän on saanut oppia mm. Holga Finkeliltä, Maria Collianderilta ja Janne Berghiltä.

Teemu - Kouluratsastaja

Teemu
kouluratsastajana

Kilpakentillä Teemu on nähty omilla hevosillaan Pretty Girl, Lafayette ja Sarotti. Nykyisen kilpakumppanin 10-vuotiaan Sarotti-ruunan kanssa tavoitteena on nousta tällä kaudella vaativa A –tasolle.

Kaudella 2018 Teemulla oli kilpailtava PRE-ruuna Metku (Mezcal II), jonka omistaja oli erittäin tyytyväinen hevosen etenemiseen Teemun treenissä!

Teemu on 184 cm pitkä, joten ihan pienimpiä ratsuja ei hänen ratsastettavanaan nähdä. Muuten kaikenlaiset hevoset ovat tervetulleita ratsutukseen ja/tai kilpailtavaksi.

Pretty Girl

“Sammakko” (1993-2014)

Ensimmäinen oma hevonen, jolla Teemu pääsi opettelemaan niin hevosen omistamisen, kuin tavoitteellisen valmentautumisen ja kilpailemisen kommervenkkeja.

Lafayette

(s. 2002)

Teemu osti “Laffanin”, kun kävi selväksi, että “Sammakon” jalkavamma oli liian vakava jatkaakseen kilpailemista. Laffanin kanssa Teemu pääsi maistelemaan saksalaista treenikulttuuria, ja kilpailuissa pääsivät vaativa B-tasolle.

Sarotti

“Seppo” (s. 2008)

Seppo löytyi kasvattajan tallista nelivuotiaana. Siitä lähtien yhteistyö on jatkunut näihin päiviin asti. Sepon ja Teemun huippusaavutuksiin kuuluu 6 vuotiaiden kouluratsujen Cup-sarjan voitto v. 2014. Teemun mukaan hevonen ja hän ovat “Match Made in Heaven”…

Ota yhteyttä

Teemu

0408685444

teemu@ahteemu.fi


Facebook


Twitter


Instagram

Yhteistyökumppanit